Targuri de joburi in 2014

January 29, 2014 | In: targ de joburi iasi, targ de joburi timisoara, Targ joburi Bucuresti

Targuri de joburi in 2014

Targuri de joburi Angajatori de TOP 2014

Angajatori de TOP este cel mai mare targ de joburi din România, cu o tradiție de 24 de ediții la nivel național. La ultimele editii au prezenti peste 160 dintre cei mai mari angajatori și 23 000 profesioniști și studenți. Targul se desfășoară de două ori pe an, primăvara și toamna, în București, Iași și Timișoara si Virtual.

Următoarele ediții:

 

Angajatori de TOP București 2014

În această primăvară organizăm cea de-a 16-a ediție a evenimentului Angajatori de TOP București, cel mai mare targ de joburi din țară dedicat profesioniștilor.

La această ediție așteptăm:

 • Peste 15 000 de vizitatori;
 • Peste 90 de angajatori de top care oferă 2 000 de locuri de muncă și programe de internship pentru studenți și absolvenți.

Angajatori de TOP Iași 2014

Cel  mai mare targ de cariera din Iași, Angajatori de TOP, permite interacțiunea între companii și tinerii profesioniști, ambițioși și cunoscători de limbi străine.

La cea de-a 3-a ediție a evenimentului, vor fi prezente:

 • Peste 40 de companii participante;
 • Peste 5 000 de vizitatori.

Targul de joburi va avea loc la Palas. Peste 23% dintre participanți de la a doua ediție au mai mult de 5 ani experiență profesională, 89% vorbesclimba engleză și 49% franceză.

Angajatori de TOP Timișoara 2014

În această primăvară revenim la Timișoară, pentru a organiza cea de-a 4 ediție a targului de joburi dedicat profesioniștilor.

La această ediție Angajatori de TOP Timișoara, ne-am propus să atragem:

 • Peste 50 de companii participante;
 • Peste 5 000 de vizitatori.

Profilul candidaților

Ne adresăm tinerilor talentați, interesați de dezvoltarea lor personală și profesioniștilor cu până la 5 ani și peste 5 ani de experiență profesională

Comment Form

Angajatori de Top

Cel mai mare targ de joburi Http://Www.hipo.ro

Connect with me

Link to my Facebook Page
Link to my Rss Page
Link to my Wordpress Page

RSS Joburi noi pe HiPo.ro

RSS Articole de cariera pe HiPo.ro

 • Stefanini Romania angajeaza peste 200 de persoane in 2015
  Stefanini Romania are, in prezent,  1.100 de salariati in cele doua centre de servicii din Romania, in Bucuresti si Sibiu. Pentru anul 2015, planul de recrutare vizeaza sporirea numarului de angajati cu pana la 20%.
 • Domenii in care se vor face angajari in 2015 si companiile care recruteaza
  Previziunile specialistilor in ceea ce priveste angajabilitatea in anul 2015 sunt unele pozitive. Angajatorii romani se asteapta ca in trimestrul I numarul total de angajati sa creasca in acelasi ritm moderat si stabil din ultimele patru trimestre. Vezi care sunt domeniile in care se vor face angajari si verifica lista companiilor care recruteaza.
 • 5 motive pentru a-È›i începe cariera în cadrul unei afaceri sociale
  Afacerea socială este firma care, indiferent dacă activitatea principală este de producÈ›ie, comerÈ› sau servicii, există pentru a susÈ›ine o cauză. Deci este o activitate economică care însă funcÈ›ionează pentru a susÈ›ine direct sau indirect o cauză socială, de mediu, culturală sau de orice alt fel. Vezi cum iti poti pune bazele carierei intr-o afacere […]
 • Un Colind Pentru Un Zambet! Un Dar Pentru Un Suflet!
  Anul acesta, TEACHING picteaza bucuria pe chipul copiilor din localitatea Victoria, judetul Iasi! Balul caritabil „Un Colind Pentru Un Zambet!” ce se afla la cea de a  IX-a editie isi propune sprijinirea unui număr de 25 de copii ce provin din familii cu o situatie financira precara insa, cu rezultate deosebite la invatatura.
 • Aboneaza-te la pagina de Facebook a companiilor si accelereaza-ti drumul in cariera!
  Tot mai multe companii inteleg necesitatea comunicarii cu reprezentantii generatiei Y, viitori oameni-cheie in business-ul pe care il desfasora. Urmareste in acest articol care sunt top pagini de cariera de pe Facebook pe care merita sa le urmaresti. 
 • Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 - 2015
  Ghidul Angajatorilor este o publicatie bianuala ce cuprinde o serie de articole special create pentru studentii si masteranzii care vor sa isi planifice cariera dupa principii ale succesului. Intra aici si descarca gratuit Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 – 2015.
 • 5 sfaturi de cariera pentru sarbatori
  Perioada sarbatorilor poate aduce oportunitati extraordinare pentru cariera ta. Nu exista, deci,  niciun motiv pentru care ar trebui sa pui pauza activitatilor de dezvoltare a traiectoriei tale profesionale cat impodobesti bradul. Din contra - profita de cele 5 sfaturi prezentate incheie anul cu noi reusite si vino la munca in luna Ianuarie cu forte proaspete!
 • 5 moduri in care poti optimiza cautarea de job-uri in preajma sarbatorilor
  Impresia generala este ca in preajma sarbatorilor e indicat sa te opresti din cautarea job-ului visat pentru ca oricum nimeni nu angajeaza si toata lumea e ocupata cu planificarea petrecerii de Craciun. Insa, piata fortei de munca nu isi ia concediu. Afla ca sfarsitul de an ar putea sa iti aduca mai multe surprize decat […]
 • Do you want to pursue an international career? Try an MBA from Ashridge Business School
  Ashridge Business School is currently offering MBA scholarships of up to 50% for applications submitted by 8 December 2014. Ashridge MBA is in the top 1% of business schools worldwide to hold triple accreditation of EQUIS, AMBA and AACSB.      
 • Sfaturi de cariera de la 10 dintre cei mai mari CEO din lume
  O persoana implinita din punct de vedere profesional este cea care si-a construit cariera visata. Pentru ca sentimentul sa persiste in timp, trebuie sa stim sa mentinem ceea ce am cladit, sa stim cum sa depasim momentele dificile si sa le transformam in reusite. O parte dintre cei mai mari CEO la nivel international ofera […]