Cel mai mare târg de joburi din Banat in 2019

Cel mai mare târg de joburi din Banat revine cu cea de-a 15-a ediție pe 18-19 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Ediția din această toamnă a targului de joburi Angajatori de TOP Timișoara se bazează pe diversitate și reunește 70 de angajatori care ofera peste 3.000 de joburi in Timisoara în domenii precum: inginerie, IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive și logistică.

Orașul Joburilor își deschide porțile și toamna aceasta, așadar candidații sunt invitați să devină turiști în weekend-ul 18-19 octombrie în locația de neratat pentru toate persoanele care sunt în căutarea unui job. Indiferent de profilul pe care îl au: profesioniști, middle-level, începători sau studenți, aceștia pot explora standurile companiilor de top prezente și pot aplica la oportunitățile de carieră pe care le oferă: joburi part-time, full-time, programe de internship sau management trainee.

Candidații vor avea oportunitatea să participe la zeci de workshop-uri de carieră și conferințe care îi ajută la îmbunătățirea CV-ului sau la schimbarea domeniului de activitate. Pasionații de IT sunt așteptați la cea de-a 11-a ediție TechTalks Timișoara, pentru a descoperi ultimele noutăți în materie de tehnologie. Ediția din această toamnă cuprinde trei conferințe: Java, Web Development, AI&Machine Learning, dar șiworkshopuri IT ce acoperă arii precum:DevOps, Big Data&Cloud, Product Management, Security și QA&Testing. Sesiunile vor fi susținute de speakeri internaționali de renume și spekeri locali care susțin comunitatea tehnică din Timișoara.

Vizita in Orașul Joburilor este gratuită in baza înscrierii pe secțiunea dedicată www.hipo.ro și a CV-ului Barcode cu care candidții trebuie să se prezinte.

            O parte din companiile care vor fi prezente pe 18 și 19 octombrie la CRAFT Timișoara sunt: MHP- A Porsche Company, Softvision, Continental, Virtual 7, Wipro Technologies, Kaufland România, Bosch Service Solutions, Akwel Automotive, ProCredit, SAP, P&G, DM-Drogerie Markt, Flex, Hella, Kimball, Nokia, RapidSolution, Deltatel, Mahle, Atos, ZF, Berg Software, Visteon, Coca-Cola HBC România, Concentrix etc.

            Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP pot fi accesate pe pagina targului de carieră.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.