180 de companii participa la Angajatori de TOP 2017

Toamna aceasta, cel mai mare eveniment de cariera din Romania, Angajatori de TOP revine cu trei editii in Timisoara, Bucuresti si online, la nivel national:

  • Angajatori de TOP Timisoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
  • Angajatori de TOP Bucuresti: 20-21 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe hipo.ro

Anul 2017  este probabil cel mai optimist an de pana acum in ceea ce priveste piata fortei de munca, iar targul de cariera Angajatori de TOP vine sa confirme acest lucru prin numarul de angajatori prezenti In cadrul celor 3 editii.

De ce sa participi la Angajatori de TOP?

  • Ai acces la peste 8000 de oportunitati de cariera in domenii de activitate precum: Retail, FMCG, IT, Inginerie, Servicii & BPO, Banking, Automotive, Telecom, Inginerie, FMCG, Audit si Consultanta.
  • Pentru prima data in Romania, targul de cariera Angajatori de TOP inglobeaza realitatea virtuala in experienta candidatilor. Evenimentul Angajatori de TOP le ofera vizitatorilor posibilitatea de a folosi ochelarii VR si astfel de a cunoaste mai bine viitorul angajator si spatiul in care urmeaza sa lucreze. Experienta este autentica avand in vedere ca sistemul de tracking al privirii detecteaza unghiul de inclinare al capului urmarindu-i directia in care priveste, oferind astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea.
  • Ai posibilitatea de a interactiona la stand cu manageri de top, specialisti in recrutare sau directori de HR dornici sa gasesca persoanele potrivite pentru pozitiile pe care le au deschise si echipele din care fac parte.
  • Poti participa la peste 60 de conferinte si worshopuri de dezvoltare a carierei.
  • Te poti bucura de consiliere gratuita in cariera la standul CV Experts, unde specialisti cu peste 40 de ani experienta in resurse umane iti vor oferi sfaturi in legatura cu redactarea CV-ului, modul de abordare al angajatorilor si stabilirea prioritatilor profesionale.
  • Iti sunt pregatite numeroase surprize, printre care un premiu de ultima generatie, un Laptop MacBook Air.

Acum ca ai aflat mai multe despre evenimentul de cariera al acestei toamne, nu ezita sa participi! Intrarea este gratuita.

Inscrie-te la Angajatori de TOP aici!

Angajatori de TOP Timisoara reuneste pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera. Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate. Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei Angajatori de TOP Timisoara. O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt:  Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Flex, HELLA, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro’s automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Angajatori de TOP Bucuresti revine cu cea de-a 23 –a editie la Sala Palatului. In aceasta toamna, pe 20-21 octombrie, 100 de companii si 8000 de oportunitati de cariera ii asteapta pe candidati. Angajatori de TOP Bucuresti ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta.  Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT, Telecom, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail, Financiar – Bancar, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. Cateva dintre cele care au confirmat prezenta sunt: Accenture, BCR, Bosch Service Solutions, Continental, Dell Technology, Ikea, Microsoft, HP, Dell, Raiffeisen Bank.

Marcheaza-ti in calendar 13-14 octombrie pentru Timisoara @ Centurl Regional pentru Afaceri si 20-21 pentru Bucuresti @ Sala Palatului si vino la Angajatori de TOP!