De ce nu gasesti Programul de Internship la Guvern in 2016 la targurile de job-uri?

Targurile de job-uri sunt o oportunitate excelenta de a intalni sute de angajatori intr-un singur loc, de a interactiona direct cu ei si de a avea acces la mii de oportunitati de cariera in aceeasi zi. Dar ce se intampla atunci cand iti doresti sa lucrezi in mediul public?

Cele mai multe institutii au metode diferite de comunicare a job-urilor si programelor de internship si trainee si de aceea este dificil sa gasesti astfel de oportunitati la targurile de cariera. Mai ales ca astfel de targuri au ca participanti exclusiv companiile din mediul privat.

Ei sunt, totusi, obligati conform legii in vigoare sa comunice posturile disponibile in mod transparent. Cele mai multe astfel de anunturi le poti gasi pe site-urile institutiilor, la sectiunea de cariere. O alta metoda des intalnita sunt blog-urile unor astfel de institutii, atunci cand acestea exista.

Programul de Internship la Guvernul Romaniei nu doar ca are un site dedicat, care iti ofera acces la informatii complete si la resurse privind editiile anterioare, dar are si o pagina de Facebook, iar comunicarea de pe retelele de socializare este destul de intensa. In scopul centralizarii tuturor acestor informatii si pentru a-ti usura procesul de documentare, site-ul Hipo.ro a pregatit un articol dedicat acestui program de internship la Guvern. Ce poti gasi aici?

– Modalitatea de aplicare la program – atat cerintele, cat si abilitatile cautate si documentele necesare inscrierii;

– Institutiile si departamentele participante in program – in fiecare an numarul acestora se modifica si la fel se intampla si cu locurile disponibile pentru fiecare in parte;

– Activitatile intreprinse in cadrul programului Internship.gov.ro – pentru ca tu sa stii la ce sa te astepti si cum sa te pregatesti;

– Modul in care au decurs editiile anterioare – pentru ca tu sa ai un background si sa fii un candidat competitiv;

Te invitam sa aplici din timp la Programul Oficial de Internship la Guvernul Romaniei in 2016 si te asteptam pe pagina Hipo pentru a afla mai multe detalii. Mult succes!