Descopera ce e nou la targul de joburi Angajatori de TOP 2022 

Targul de cariera si joburi Angajatori de TOP revine toamna aceasta in format fizic in Bucuresti (21-22 Octombrie) si in Timisoara (28-29 octombrie). Decopera programul targului de joburi >>

https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/

Angajatori de TOP, 

cel mai mare targ de cariera din Romania. 

Cei mai doriti angajatori din domeniile Business & Tech, cei mai entuziasti candidati high-potential, speakeri memorabili, experiente profesionale inedite, amintiri unice! Toate acestea desfasurate in doua editii, anual, in Bucuresti si Timisoara califica targul de joburi Angajatori de TOP ca fiind cel mai longeviv eveniment de cariera. 

Ce presupune experienta Angajatori de TOP? 

Workshopuri de cariera

Pornind de la cum te poti face remarcat cand nu ai experienta in CV, cum poti avea un inceput de succes, care sunt metodele prin care iti poti dezvolta inteligenta emotionala la locul de munca si ce tips&tricks ofera specialistii in HR cu privire la cum ar trebui sa iti prezinti skill-urile, workshopurile de cariera reprezinta ocazia perfecta de a investi in potentialul tau.

Vezi workshopurile de cariera din Timisoara

Vezi workshopurile de cariera din București

Sesiuni gratuite de consiliere in cariera

Specialistii in HR cu o vasta experienta in recrutare ofera gratuit sfaturi despre cum sa iti faci CV-ul, cum te poti face remarcat la interviul de angajare, cat de importanta este increderea in sine la prima interactiune cu angajatorul si ce pasi trebuie sa urmezi daca iti doresti o reconversie profesionala.

Afla ce consilieri poti intalni in Bucuresti si in Timișoara