Targ de joburi – Cluj – Noiembrie 2014

 

Toamna aceasta se anunta a fi un sezon bun pentru candidatii care cauta joburi in Cluj.
Intre 3 si 16 noiembrie are loc si editia nationala a targului virtual de cariera Angajatori de TOP la care participa o parte dintre angajatorii mari din Cluj-Napoca.

Aici veti gasi detalii incepand cu data de 3 noiembrie.

 

Targ de joburi pentru tineri – 04 – 05 Nov 2014 – 10:00 – 16:00 –  Cluj-Napoca, Casa de Cultura a Studentilor

Târgul de Cariere, revine la Cluj-Napoca, orașul de origine, în 4 și 5 noiembrie. Tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau în curs, sunt așteptați la Casa de Cultură a Studenților cu sute de oportunități de carieră în domenii diverse, de la IT la finanțe-bănci, client service și industrie. Oferta include atât locuri de muncă pentru persoane cu experiență (senior), cât și pentru începători (junior), precum și stagii de practică în companii.

Târgul va fi deschis între orele 10 și 16.

  • Targ de joburi in IT – 06 – 07 Nov 2014 – 10:00 – 16:00 – Cluj-Napoca, Casa de Cultura a Studentilor

Târgul de Cariere, cea mai importantă rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, revine la Cluj-Napoca, orașul de origine, cu o nouă ediție a evenimentului dedicat profesioniștilor IT. Tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau în curs, sunt așteptați la Casa de Cultură a Studenților cu sute de oportunități de carieră în programare și domenii conexe. Oferta include atât locuri de muncă pentru persoane cu experiență (senior), cât și pentru începători (junior), precum și stagii de practică în companii.

Târgul va fi deschis între orele 10 și 16.

 

Lasă un răspuns