Targ de joburi 26-27 octombrie 2018- Bucuresti

Vineri și sâmbătă are loc targul de joburi Angajatori de TOP București.  Inscrie-te pe Hipo.ro pentru a participa.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot întâlni 130 de companii, pot aplica la peste 6000 de oportunități de carieră și pot participa la 25 de workshop-uri și conferințe, sesiuni utile care îi ajută pe candidați să-și dezvolte abilitățile și competențele necesare pentru joburile viitorului.

Vino la cea de-a 25-a editie Angajatori de TOP Bucuresti si profita de:
Angajatori de TOP Sala Palatului, Bucuresti

130 dintre cei mai doriti angajatori ti-au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Unul dintre cele 6000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!

Angajatori de TOP Sala Palatului, Bucuresti

Zeci de SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii de IT au posibilitatea de a participa la a 9-a editie TechTalks Bucuresti (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte).

Angajatori de TOP Sala Palatului, Bucuresti

Interactiunea directa cu angajatorii iti ofera posibilitatea sa obtii jobul dorit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata si frendly de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat.

Angajatori de TOP Sala Palatului, Bucuresti

Ghidul Gratuit „Angajatori vs. candidati. Despre perspectivele salariale ale acestui an si top tehnici de negociere a salariului” – acesta iti va prezenta o paralela intre estimarile angajatorilor cu privire la evolutia salariilor si asteptarile salariale pe care le au canditatii cu profil Business, Tehnic si Uman. De asemenea, Ghidul iti ofera cateva exemple de tehnici de negociere pe care ar trebui sa le adopti in momentul in care iti doresti o crestere de salariu.