Targ de joburi Ploiesti – Octombrie 2014

In perioada 17 – 19 octombrie, între orele 10:00 şi 21:00, la Ploiești Shopping City (în zona scărilor rulante) are lot targul de joburi din Ploiesti: Zilele Carierei 2014, evenimentul de carieră organizat de JCI Prahova în parteneriat cu Ploiești Shopping City! La targul de joburi  participa P&G Urlati, Camern, Yazaki, WebHelp, Federal Mogul Motorparts, APT, Generali, Decathlon,  Manpower si Decathlon.

O luna mai tarziu, pe data de 19 noiembrie are loc in Ploiesti evenimentul de cariera Career Innovation Week Ploiesti.

„Revenim cu cea de-a 4-a editie, Career Innovation Week si avem vesti grozave pentru Brasov si Ploiesti.

Fiecare editie reprezinta o oportunitate de a impartasi idei noi, job-uri pe masura potentialului tau si de a castiga contacte valoroase prin prisma interactiunii din cadrul conferintei.

Pentru inceput anuntam ca IBM, British American Tobacco, BRD – Groupe Société Générale, EY, L’Oreal, Libra Bank, Federal Mogul Motorparts, Coca-Cola HBC Romania  si Continental vor fi partenerii cu care vei avea ocazia sa discuti personal si sa afli mai multe despre planurile lor din aceasta toamna. ” Andreea Balaci – Project Manager Career Innovation Week.

Pentru editia din aceasta toamna din Pliesti va puteti inscrie aici.

Ce a insemnat prima editie in Ploiesti

Prima editie in Ploiesti  a reprezentat pentru noi o modalitate de a avea un impact imediat in randul studentilor pasionati de inginerie.  In consecinta, am reunit 170 de tineri cu potential care isi doresc sa construiasca o cariera in inginerie si ne-au demonstrat ca acesta este traseul pe care si-l doresc cu adevarat.

In Ploiesti am avut alaturi parteneri precum Coca-Cola HBC Romania, Rompetrol si Unilever.

10 de workshop-uri si prezentari sustinute impreuna cu partenerii nostri si invitatii nostri.

Oportunitatile de cariera prezente in cadrul evenimentului au acoperit pozitii de Management Trainee si Internship-uri in Coca-Cola HBC Romania.

Lasă un răspuns