Cel mai mare targ de joburi revine in octombrie 2016

Cel mai mare targ de joburi - Angajatori de TOP
Cel mai mare targ de joburi – Angajatori de TOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 ediţii Angajatori de TOP! Cel mai mare târg de joburi revine în această toamnă

În această toamnă, Angajatori de TOP revine cu 3 ediţii. Evenimentele vor avea loc în București (14-15 octombrie), Timişoara (21-22 octombrie) și online, printr-o ediție la nivel național (31 octombrie-13 noiembrie). Târgul de carieră Angajatori de TOP are o tradiție susținută de cele 32 de ediții, 10 ani de experiență, peste 1 500 de companii participante, și 30 000 de vizitatori în fiecare an la edițiile fizice din Timișoara și București.

În această toamnă, târgul de carieră Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 ediţii, reunind peste 170 de companii:

Click aici pentru a te inscrie la Angajatori de TOP

“Pentru vizitatori, targul este cadrul potrivit de a aplica la joburi din aproape toate domeniile de activitate, cu nivel de experiență diferit, atât pentru juniori cât și pentru profesioniști. Alaturi de joburi participantii beneficiaza de feedback gratuit pe CV in cadtl sectiunii CV Experts si pot alege din peste 60 sesiuni de consiliere în carieră și workshop-uri gratuite.” Cristina Carataş, Project Manager, Angajatori de TOP Bucureşti.

Previziunile companiilor cu privire la numărul de angajări sunt pozitive, aspect validat și de numărul de angajatori care au confirmat deja prezența la Angajatori de TOP.

Aproximativ 50% dintre companii estimează o creştere a numărului de angajaţi cu peste 10, iar peste 25% dintre companii aleg să își lanseze în exclusivitate joburile și programele de internship pe care le au deschise în cadrul Angajatori de TOP. În această toamnă am observat o creştere a interesului de participare din partea angajatorilor care reprezintă domenii de activitate precum: IT, Telecom, Retail, Consultanță, Financiar-Bancar, Asigurări, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, FMCG, Turism, Transport, Logistică,  etc.

Câțiva dintre cei 170 de angajatorii care au confirmat prezența toamna aceasta: Kaufland România, Xerox, Lidl România, IBM, ATOSS Software, Misys Financial Software, Reckitt Benckiser, Microsoft, Nokia, Valeo Lighting Injection, McDonald`s România, Flex, JYSK, Societe Generale European Business Services, BCR ….

Aici poti vedea lista completa a angajatorilor din Bucuresti si Timisoara.

 

Care sunt avantajele participării la cel mai mare târg de joburi

  1. 170 de companii cu peste 7500 de joburi pentru studenti, absolventi si tineri profesionisti.
  2. Zeci de SkillShop-uri pentru dezvoltarea ta profesionala si personala, precum si Conferinte TechTalks pentru pasionatii de tehnologie.

  3. Ghidul „Planurile celor mai doriti angajatori in 2016” pe care il primesti dupa inscriere, Gratuit si care te pregateste pentru cel mai mare eveniment de recrutare.

  4. Feedback gratuit pentru CV in cadrul sectiunii CV Experts

Inscrie-te la Angajatori de TOP