Cum te pregatesti pentru Targurile de Joburi in 2016 – Ghid de Angajare pentru Tineri

header_blogs

Targurile de joburi sunt oportunitati excelente pentru juniorii care sunt determinati sa investeasca intr-o cariera de succes. Competitia este, insa, la fel de mare ca si in cazul aplicarilor online. Pentru a te asigura ca iesi in evidenta, trebuie sa fii la curent cu tendintele de pe piata fortei de munca si cu asteptarile angajatorilor in ceea ce priveste interactiunea cu candidatii.


icon_pdf_ghid_angajare_tineri_final

 

Descarca Ghidul de Angajare pentru Tineri in 2016 >>

 


Echipa Hipo.ro ti-a pregatit un Ghid de Angajare pentru Tineri, care iti ofera atat informatii despre piata fortei de munca, cat si sfaturi si sugestii de imbunatatire a CV-ului si a modului in care te prezinti la interviu. Iata cateva dintre lucrurile pe care le poti afla descarcand Ghidul:

Care sunt abilitatile pe care le cauta companiile in CV-urile juniorilor?

Peste 210 angajatori iti spun ce asteptari au de la candidatii care aplica la joburile lor si ce isi doresc sa gaseasca in CV-urile acestora. Mai mult decat atat, ei puncteaza si greselile din procesul de recrutare – de la redactarea CV-ului pana la momentul interviului – pentru ca tu sa le eviti si sa te asiguri ca te vei alatura echipei!

Ce salariu poti obtine ca junior in 2016?

Pentru ca stabilirea asteptarilor salariale este influentata de numerosi factori – experienta anterioara, proiectele extracurriculare, domeniul in care iti doresti sa profesezi, disponibilitatea companiei – Ghidul de Angajare pentru Tineri iti ofera informatii direct de la peste 2500 de tineri care au trecut prin experiente similare si care iti spun cu ce salariu au inceput si dupa cat timp au beneficiat de o marire. De asemenea, poti afla care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine in 2016!

Cum poti avansa rapid in cariera?

Ia in considerare faptul ca evolutia pe plan profesional vine in urma rezultatelor bune, proceselor de invatare completate si abilitatilor noi dobandite. 2500 de tineri iti spun dupa cat timp au obtinut o functie cu atributii de coordonare si management pentru ca tu sa fii pregatit si sa iti setezi corect asteptarile.

Care este cel mai dificil pas din procesul de recrutare?

Tinerii participanti la survey-ul Hipo.ro au dezvaluit care a fost pasul care le-a pus problemele in procesul de angajare pentru ca tu sa te poti pregati din timp. Identificarea punctelor slabe si prevenirea potentialelor greseli te pot ajuta sa te remarci si sa obtii mai usor jobul pe care ti-l doresti.

Ghidul de Angajare pentru Tineri in format .pdf contine multe alte surprize – inclusiv sfaturi de la angajatori si absolventii promotiilor anterioare – si poate fi descarcat gratuit. Pregateste-ti CV-ul pentru urmatorul interviu!