Program – targuri de joburi – Bucuresti, Iasi, Timisoara

Perioada urmatoare se anunta destul de aglomerata cu targuri de joburi:

– pe 4-5 aprilie are loc la Sala Palatului cel mai mare targ de joburi din aceasta primavara: Angajatori de TOP. Noi va recomandam sa nu il ratati, fiind singurul targ din aceasta primavara care reuneste o varietate atat de mare de companii, cu un numar impresionant de joburi in Bucuresti: 3400.  Numarul companiilor depaseste la acest eveniment toate celelalte targuri de joburi din Bucuresti cumulate.

Programul targului de joburi Angajatori de TOP este:
– vineri 4 aprilie intre orele 10.00 si 17.00
– sambata 5 aprilie intre orele 10.00 si 17.00

– pe 2 aprilie are loc  a doua ediţie a Târgului de joburi ASE. Workshop-urile vor fi organizate pe parcursul a 4 zile.

Tot in perioada urmatoare vor mai avea loc o noua serie de targuri de joburi in Iasi si targuri de joburi in Timisoara, acestea fiind la doar cateva saptamani de Angajatori de TOP:

Targul de cariera JobShop revine cu cea de-a 14-a ediție în Iași, începând cu 9 aprilie. Acest eveniment își propune facilitarea colaborării dintre studenți, companii şi universitate, cu scopul de a îndeplini nevoile profesionale ale studenților și de a-i aduce pe aceștia mai aproape de job-ul dorit! Ediția a 14-a a JobShop Iaşi vine cu o nouă structură, având astfel anul acesta 2 zile de standuri și o nouă activitate, intitulată JobShop Cafe, care le oferă studenților și companiilor șansa de a relaționa mai îndeaproape! Ești în cautarea unui job, internship sau program de practică? Te așteptăm alături de noi începând cu 9 aprilie! Program – Targul de Cariere – Iasi 8 aprilie 2014 – 9 aprilie 2014 –  intre orele 10:00-17:00, ambele targuri de joburi avand loc in moll-urile din Iasi: Iulius si Palas.
Programul Jobshop va fi: miercuri 9 aprilie workshopuri, urmand ca pe 10 si pe 11 aprilie sa aiba loc targul cu standuri de recrutare in Iulius Mall.

In Timisoara dupa Zilele carierei organizat exclusiv pentru studenti din Politehnica, urmeaza Targul de Cariere – Timisoara 4 aprilie 2014 – 5 aprilie 2014 -care are program  intre orele 10:00-17:00.

Persoanele din Iasi si Timisoara care nu au reusit sa viziteze targul Angajatori de TOP, pot aplica online la joburi pe www.hipo.ro

Lasă un răspuns