200 de companii la targul de joburi Angajatori de TOP

Peste 200 de companii vin la targul de joburi Angajatori de TOP in aceasta primavara

3 noi ediții ale celui mai mare târg de cariera din Romania

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România – Angajatori de TOP. Primăvara aceasta, târgul de joburi Angajatori de TOP revine cu trei ediții, în Timișoara, București și online, la nivel național:

  • Angajatori de TOP Timişoara: 16-17 martie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara
  • Angajatori de TOP Bucureşti: 23-24 martie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 2-22 aprilie, pe hipo.ro

 Organizat de 2 ori pe an, primăvara și toamna, târgul de joburi Angajatori de TOP este un eveniment de referință pentru piața de resurse umane din România. Ediția din această primavară înregistrează cele mai multe companii participante. Peste 200 de angajatori vor fi prezenți în cadrul celor 3 evenimente, fiind una dintre cele mai mari ediții, din 2006 până în prezent. Pe lângă oportunitățile de carieră, în cadrul târgurilor de joburi Angajatori de TOP, participanții au posibilitatea să participe la  sesiuni de dezvoltare profesională și personală, conferințe și workshopuri, susținute de peste 100 de manageri de top, profesioniști din diverse arii de activitate, specialiști sau directori HR.

“Dimensiunea evenimentelor și diversitatea oportunităților de carieră sunt aspecte care definesc edițiile Angajatori de TOP din această primăvară. Un specific al pieței de recrutare, observat în ultimele luni, este acela că angajatorii au planuri de dezvoltare și extindere a numărului de angajați. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul este atât pe recrutarea de profesioniști, dar și de tineri absolvenți și persoane entry-level. Daca nu vor interveni modificari economice negative, ne asteptăm ca trendul sa fie, în continuare, unul de crestere” a declarat Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions, companie care organizează targul de joburi Angajatori de TOP.

Conform studiului Hipo privind Piața forței de muncă în 2018, la nivel național se înregistrează schimbări în mai multe sectoare ale pieței forței de muncă, iar anul 2018, continuă optimismul lui 2017. În urma studiului a reieșit faptul că majoritatea companiilor au planuri de extindere a echipelor. Doar 3% dintre angajatorii intervievați estimează că numărul angajaților din cadrul companiei va scădea în 2018.  În ceea ce privește departamentele în care companiile estimează că vor avea deschise poziții, în topul clasamentului se află: Vânzările, Customer service, IT, Inginerie, Contabilitate, Resurse Umane, Producție și Administrativ. La capitolul creșteri salariale, în 2018 doar 66% dintre angajatori preconizează măriri salariale, comparativ cu 81% în 2017.  Studiul Hipo.ro Piața forței de muncă în 2018 a fost realizat în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, pe un eșantion de 330 de companii.

La Angajatori de TOP participă companii multinaționale și locale, care activează în domenii de activitate precum: IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar vor fi prezente la evenimentele Angajatori de TOP.

Câteva dintre cele care au confirmat deja prezența la targ sunt: ABS Software Development, Accenture, Adecco, Adient, Allianz Technology, AMAZON, AMOMA.com, Auchan Romania, BCR, BearingPoint Romania, Blue Projects, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrefour Romania, Coca-Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, Continental, DB Global Technology, DB Schenker SSC, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, DXC Technology, Ericsson, Federal Mogul, FINASTRA, Flex, Genpact, Grup Renault Romania, Harman, HELLA, HP Inc, IKEA, JTI Romania, Kaufland România, Kellogg’s, Lidl România, McDonald’s in Romania, Michelin România, Microsoft, Nestle, Nokia, Oracle, PepsiCo, Philip Morris, Photo Hotel, Raiffeisen Bank, Rewe România – Penny Market, Societe Generale European Business Services, TBI Bank, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, VOXPRO, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD, Yazaki Component Technology

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online la targul de joburi. Ulterior pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data ;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.