5000 de joburi la Angajatori de TOP Bucureşti pe 14-15 octombrie 2016

fb-ads-generale-adt-autumn-2016-11

 

Targul de joburi Angajatori de TOP va avea loc în această toamna, pe 14-15 octombrie, la Sala Palatului şi reuneşte 100 de companii şi 5000 de joburi. Ediţia cu numărul 21 a celui mai mare târg de joburi se remarcă printr-o diversitate a oportunităţilor de carieră. Toamna această va conţine peste 20 de SkillShop-uri, pe teme de dezvoltare profesională şi personală şi 11 sesiuni TechTalks dedicate pasionaţilor de tehnologie. Accesul la targul de cariera este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro

5000 de joburi deschise la Angajatori de TOP. Oportunităţile de carieră deschise de companii sunt adresate atât profesioniştilor 16% dintre joburi sunt pentru candidaţii cu peste 3 ani experienţă, 27% sunt poziţii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienţă, în timp ce 57% sunt joburi pentru candidaţii entry-level, respectiv poziţii în cadrul programelor de internship. În plus, ediţia această, companiile au şi oportunităţi de carieră part-time. Din statisticile noastre, 42% dintre angajatorii prezenţi ediţia această, vor avea astfel de poziţii deschise. Câteva exemple de oportunităţi de carieră deschise în cadrul targului de joburi Angajatori de TOP sunt: Analyst Programmer – Java, Consultant Resurse Umane, Consilier Juridic, Asistent Achiziţii, Junior Brand Manager, Supply chain adaptation project manager, Accounts Payable Specialist with German, Sales Account Manager, C++ Software Engineer, Consultant Asigurări de Viaţă.

Oraşele pentru care companiile recrutează. Majoritarea companiilor, 98% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP pe 14-15 octombrie au poziţii deschise în Bucureşti. Printre cele 100 de companii participante sunt şi angajatori care au planuri de relocare, în oraşe precum: Timişoara (21%), Iaşi (11%), Cluj-Napoca (11%), Braşov (15%), Arad (7%), Ploieşti (7%), Sibiu (11%), Oradea (3%), Târgu-Mureş (7%), Suceava (5%), dar şi în alte oraşe cu potenţial de angajare.

Cum poţi aplică la joburile deschise în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP?

Pentru poziţiile deschise, le recomandăm vizitatorilor să descarce CV Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este că angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. Dacă, după discuţia purtată la standul companiei un candidat merge acasă şi face modificări în CV, compania la care a aplicat va avea acces la varianta actualizată a CV-ului. Este o metodă eficientă şi de succes, apreciată atât de către companii, care au acces la cea mai recentă varianta a CV-urilor, dar şi de către vizitatori care pot veni cu 1 singur CV pe care îl pot folosi în interacţiunea cu toate companiile prezente la targ.