Targ de joburi Timisoara – 2015

fbAds-ADT

 

De doua ori mai multe pozitii deschise la targul de joburi Angajatori de TOP Timisoara

Peste 2000 de joburi in Timisoara.

 Editia din aceasta primavara a targului de joburi Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri si va reuni 50 de angajatori, companii care activeaza la nivel international, dar si companii locale cu importante planuri de recrutare. In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 100 de specialisti din departamentele de resurse umane ale companiilor.

Cele 50 de companii care vor fi prezente la Angajatori de TOP Timisoara reprezinta domenii variate de activitate. In comparatie cu editia anterioara a evenimentului am observat un interes crescut din partea companiilor care isi desfasoara activitatea in: Retail, FMCG si Automotive. Alaturi de acestea, vor fi prezente companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezinta domeniile: IT, Inginerie, Consultanta, Telecom, Outsourcing, Financiar-Bancar, Logistica si Transporturi.

In aceasta primavara, companiile confirmate au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi de doua ori mai multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP. Cele 2150 de joburi deschise sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar oportunitatile de cariera sunt adresate celor care doresc sa se angajeze in Timisoara sau celor care vor sa se relocheze, o parte dintre pozitii fiind deschise in orase precum:  Lugoj, Iasi, Cluj, Oradea, Arad, Bucuresti, Deva, Resita, Arad, Pitesti, Bistrita, Sannicolau Mare, Caras-Severin, Brasov.

Care este noutatea in ceea ce priveste joburile deschise la Angajatori de TOP Timisoara? Companiile confirmate pana in acest moment continua planurile de dezvoltare si  doresc sa isi creasca echipele, iar oferta joburilor este variata. In plus, odata cu dezvoltarea noilor tehnologii au aparut si oportunitati de cariera care nu existau in trecut, iar o parte dintre companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara au astfel de joburi deschise, pozitii precum: UI developer, Big data Architect, SEO Specialist, Fieldwork Manager, Escalation Engineer.

Cele 2150 de pozitii deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara sunt adresate atat persoanelor entry-level, middle si senior, in departamente precum: Dezvoltare Java, Testare, Productie, Logistica, Calitate, Achizitii, Research and Development, Commercial, Tehnic, IT, Productie, Financiar, Inginerie, Proiectare, Project Management, Automotive Engineering etc.

„Avand cea mai agresiva expansiune, in ultimii ani, compania PROFI ROM FOOD  a fost recunoscuta drept unul dintre cele mai active lanturi de retail modern din Romania. In anul 2013 au fost deschise 63 magazine, in anul 2014 au fost deschise 76 de magazine; iar planurile de dezvoltare pentru 2015 prevad extinderea retelei cu cel putin 100 de noi unitati. Cu peste 5500 de angajati la sfarsitul lui 2013, peste 6000 angajati la sfarsitul lui 2014, si peste 8000 previzionati la sfarsitul lui 2015, PROFI  este unul dintre angajatorii  de top din Romania. Dinamica, flexibila si ambitioasa, echipa de profesionisti PROFI creste cu repeziciune si cauta noi membri orientati catre dezvoltare profesionala  intr-un mediu competitiv.” – Frentescu Oana, Responsabil Regional HR, PROFI ROM FOOD.

„Prin participarea la eveniment ne dorim sa cunoastem candidati pasionati si interesati de oportunitatile companiei noastre atat pe tehnologiile de administrare infrastructuri si aplicatii (SAP basis, DBA Oracle, Windows/Unix server management, Networking, Cloud-virtualizare, Windows service desk in limba germana, Exchange), cat si pe dezvoltare software (Java, C++ embedded, php developer, dirX, SAP abap)  avand in prezent un numar de aproximativ 200 de posturi vacante.” – Mihaela Plescan, HR Business Partner, Recruitment Area, Atos IT solutions and services.

Participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara le ofera posibilitatea vizitatorilor sa aplice la joburile deschise in aceasta perioada si sa discute cu reprezentanti ai companiilor prezente. Cativa dintre angajatorii prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara sunt: Accenture, Adecco, AEM, Alcatel-Lucent, Ametras Services, Atos IT  ATOSS Software, Beespeed, berg COMPUTERS, buw Romania, Carrefour Romania, Continental, Digital Education, Flextronics, FNT Software Solutions, Frigoglass, Groupe Monnoyeur, Hartl Connect, Hella, Honeywell Life Safety, Huawei, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lasting Software, Leoni Wiring Systems, Lidl, McDonald`s Romania, Microsoft, Philips, Plexus, ProCredit Bank, Professional, Profi, RapidSolution Software, SSI, Sustainalytics, Toluna, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, Zoppas Group.

Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.