Targul de joburi Angajatori de TOP – primavara 2016

targul de joburi Angajatori de TOP
Cel mai mare targ de joburi din Romania – Angajatori de TOP

Cel mai mare târg de joburi, Angajatori de TOP, revine în această primăvară cu 3 ediţii. targurile vor avea loc în Timişoara, în perioada 18-19 martie la Centrul Regional de Afaceri, în Bucureşti, în perioada 25-26 martie la Sala Palatului şi la nivel naţional, pe www.hipo.ro în perioada 4-17 aprilie. Prin cele 32 de ediţii organizate în cei 10 ani de la lansare, târgul de joburi Angajatori de TOP este un eveniment de referinţă pentru domeniul resurselor umane, primul eveniment hibrid de carieră din România, oferind celor care sunt în căutarea unui loc de muncă o ofertă variată de oportunităţi de carieră.

Conform Raportului Hipo.ro “Piaţa forţei de muncă în 2016” anul acesta previziunile companiilor cu privire la numărul de angajări sunt pozitive. Aproximativ 50% dintre angajatori estimează o creştere a numărului de angajaţi cu peste 10%. Reunind peste 160 de companii participante evenimentele Angajatori de TOP reprezintă cadrul potrivit pentru cei care sunt în căutarea unui job de a aplica direct la joburile deschide de companii în următoarea perioadă.

În această primăvară, târgul de carieră Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 ediţii, două vor avea loc în format fizic, în Timişoara şi Bucureşti, iar o a treia ediţie la nivel naţional, pe www.hipo.ro:

  • Angajatori de TOP Timişoara (18-19 martie 2016, la Centrul Regional de Afaceri) reuneşte mii de joburi pe diferite nivele de experienţă şi programe pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi, conferinţe, skillshop-uri şi techlab-uri, alături de reprezentanţii a zeci de companii cu care vizitatorii pot interacţiona.
  • Angajatori de TOP Bucureşti (25-26 martie 2016, Sala Palatului) sărbătoreşte 20 de ediţii, respectiv 10 ani în care a adus faţă în faţă candidaţi determinaţi să îşi construiască o carieră de succes şi companii multinaţionale, conferinţe şi workshop-uri pentru dezvoltare personală şi profesională şi zeci de ore de consiliere în carieră oferite gratuit celor prezenţi la eveniment.
  • Angajatori de TOP Virtual (4-17 aprilie 2016 pe hipo.ro) După cele două ediţii fizice, târgul de carieră se va muta în mediul online, iar timp de două săptămâni companiile îşi vorprezența oferte de angajare. Evenimentul se va desfăşura la nivel naţional oferind candidaţilor acces la mii de oportunităţi de carieră din confortul propriei locuinţe și vor avea șansa să participe la webinarii, workshop-uri virtuale

 

Cine sunt cei care participă la Angajatori de TOP? Profilul candidaţilor prezenţi în zilele de eveniment Angajatori de TOP este unul divers, companiile având posibilitatea de a interacţiona atât cu profesionişti, cât şi tineri la început de carieră. Vizitatorii ediţiilor din toamna 2015 având cunoștiințe în domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, până la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR şi juridic, iar în privinţa nivelului de experienţă, 34% ocupau poziţii senior-level, cu peste 5 ani experienţă, 31% se încadrau în categoria 1-5 ani experienţă, iar 35% se încadrau în categoria entry-level, sub 1 an de experienţă.

“Rolul evenimentelor de carieră merge dincolo de recrutare, oferind oportunitatea companiilor de a interacţiona cu cei prezenţi, de a lansa proiecte de recrutare, de a susţine workshop-uri şi conferinţe tematice şi astfel de a interacţiona cu candidaţi cu studii superioare. Târgurile de carieră reprezintă o metodă de recrutare eficientă atât pentru poziţiile entry-level, dar şi pentru cele adresate candidațiilor cu peste 5 ani de experienţă, audienţa prezentă fiind diversă, de la profesionişti, până la studenţi şi proaspăt absolvenţi” Cristina Carataş, Project Manager, Angajatori de TOP Bucureşti.

Companiile care doresc să participe la eveniment  gasesc mai multe detalii pe pagina de prezentare Angajatori de TOP sau se pot înscrie contactându-ne la adresa angajatori@catalyst.ro.

Printre angajatorii care au confirmat deja prezenţa la editiile din aceasta primăvara sunt: Accenture Technology, Allianz Worldwide Partners, Atos IT, Automatic Data Processing (ADP) România, AVON, BCR, Bitdefender, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, Deutsche Bank Global Technology, Accenture Operations, DB Schenker SSC, Dell, Ericsson Telecommunications România, Genpact, Grup Renault România, HP Enterprise, HP Inc, IBM, JTI, Kaufland România, Kimball Electronics România, Lidl România, Microsoft, Misys Financial Software, NN Asigurări de Viaţă, Nokia, Oracle, PepsiCo, Playtika, Raiffesen Bank, RapidSolution Software, SNC Lavalin, TELEKOM România, TELUS Internaţional Europe, UNIQA Asigurări, Veeam Software, Vodafone Shared Services România, Yazaki Component Technology.

Lista completă a angajatorilor şi detalii despre cele 3 evenimente sunt disponibile pe www.hipo.ro, la secţiunea Angajatori de TOP.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.

Având o experiență de 10 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din Romania organizat bianual în București, Timișoara), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), (identifică tineri cu rezultate remarcabile în domeniile financiar, vanzări, marketing, cercetare și inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranziilor din domeniul economic și tehnic distribuită în cele mai importante centre universitare din țară), DevTalks (proiectul reunește 1000 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, cloud computing și big data) Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.