Targul de joburi Jobshop Timisoara 2013

Targul de joburi JobShop face un salt înainte, astfel a XX-a ediţie va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timişoara din campusul universitar (vis a vis de sala Olimpia). Tradiţia continuă, urmând ca în perioada 20-26 aprilie studenţii să aibă şansa de a dobândi noi aptitudini şi a ajunge cu un pas mai aproape de cariera visată.

Prima ediție a targului de joburi  JobShop a avut loc în anul 1993, iar ideea originală a fost aceea de a crea o legătură între studenți și companii. Drept urmare , evenimentul a fost dezvoltat de studenți pentru studenți din dorința de a oferi acestora oportunități multiple de dezvoltare în carieră. Astfel prima ediție s-a desfășurat sub forma unui de târg de job-uri.

Acum, după 20 de ani  targul de joburi JobShop a devenit un targ naţional de cariere desfăşurându-se în patru centre universitare ale ţării: Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara. În cadrul evenimentului vei avea oportunitatea de a participa la zilele de stand şi interacţiona direct cu companiile prezente. Totodata, vei avea şansa de a participa şi la o serie de activităţi menite să contribuie la dezvoltarea atat a abilităţilor tale tehnice, cât şi non-tehnice, precum:

Zilele de stand: cele două zile în care reprezentanţi ai companiilor sunt prezenţi pentru a face cunoştinţă cu tine şi cei interesaţi de activitatea lor.
Zoom-uri pe companie: ai oportunitatea de a adresa întrebări directe reprezentanţilor companiilor care te interesează în cadrul acestor întâlniri.
Ateliere tehnice: vei lua parte la o pregătire practică şi folositoare, cu mult diferită faţă de un laborator obişnuit;
Cariere de succes: în cadrul acestei activităţi, poti discuta cu diverse personalităţi despre afacerile lor şi cum au reuşit să ajungă pe culmile succesului.
Vizite la companii: oportunitatea fiecărui student de a vedea activitatea în desfăşurare a fiecarei companii.
Sesiuni de training: acestea pun accentul pe dezvoltarea informală şi se axează pe abilităţile şi aptitudinile de comunicare, persuasiune sau negociere.
Interviuri: presupun facilitarea interacţiunii directe între tine şi potenţialii angajatori, în vederea ocupării unui anumit post în cadrul unei companii.

Source: Jobshop

Lasă un răspuns