Targul de joburi din Iasi – Octombrie 2014

Peste 1200 de joburi deschise la targul de joburi Angajatori de TOP Iasi.

Editia din aceasta toamna a targului Angajatori de TOP Iasi va avea loc in perioada 24-25 octombrie la Atriumul Palas Mall si va reuni peste 30 de angajatori. Companiile prezente la aceasta editie sunt companii cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. In cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 60 de specialisti HR prezenti la eveniment.

Nu pierde workshopuri si conferintele de la aceasta editie a tragului de cariera din iasi:

Career Workshop Xerox @ Angajatori de TOP Iasi
Angajarea in 4 pasi – workshop de orientare in cariera

Workshop: Primii pasi cu BCR, Angajatori de TOP Iasi
Workshop: End to End IT – SCC Services, Angajatori de TOP Iasi

 

Participarea la Angajatori de TOP Iasi ii ajuta pe vizitatori sa primeasca raspunsuri la intrebarile pe care nu le poti obtine online, informatii utile despre cum poate evolua cariera lor in cadrul companiei.  Pentru cei care nu isi cauta activ un loc de munca, prezenta pe 24-25 octombrie poate fi o buna modalitate prin care sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment. Pentru cele peste 1200 de joburi in iasi, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

“In comparatie cu editia trecuta a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi, in aceasta toamna observam o cresterea a numarului de joburi deschise de companiile participante. Exista companii care au planuri importante de recrutare si un interes crescut  manifestat pentru a angaja candidati din Iasi.  Din punctul nostru de vedere, Iasul este un oras cu potential, cu o piata a fortei de munca stabila, ce ofera oportunitati de cariera atat pentru profesionisti cu experianta, dar si pentru juniori, iar editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Iasi concentreaza o mare parte dintre aceste oportunitati de dezvoltare” – Larisa Serban, Project Manager, Angajatori de TOP.

In functie de aria din care fac parte cele 30 de companii confirmate pana in acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT&C, Inginerie, Financiar-bancar, Consultanta, Outsourcing, FMCG, Retail

„Anul acesta intentionam sa angajam aproximativ 1.000 de persoane in toate locatiile in care suntem prezenti: Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Carei si Nadab. Cautam in principal profesionisti, dar angajam si proaspat absolventi. De asemenea, avem in continuare programe pentru practica de vara, proiecte de diploma sau joburi part time pentru studenti” – Anica Stoica, HR Country Coordinator, Continental Romania.

Cateva exemple de companii care au confirmat participarea la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Iasi sunt: Brainspotting, Edurom, SCC Services Romania, Capgemini, ArcelorMittal, Xerox, Unicredit Business Integrated Solutions, Infosys, Profi Romania, BCR, McDonald’s Romania, ProCredit Bank, Veo, Amazon, Thales Systems, I FUTURE, Fits, Comodo, TRW Airbag Systems, Feel IT Services, Continental, Cut-e, Brainspotting.

Mai multe detalii despre companiile prezente la Angajatori de TOP, joburile deschise si workshop-urile de cariera, pot fi accesate pe www.hipo.ro si pe pagina de facebook a targului de cariera.

Programul targului de joburi Angajatori de TOP Iasi este: vineri 24 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00 si sambata 25 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Atriumul Palas Mall.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?