Targuri de joburi Bucuresti, Timisoara

Toamna se numără joburile! Vino la cel mai mare targ de joburi – Angajatori de TOP!  

În această toamnă, Angajatori de TOP, cel mai mare târg de joburi din România, își redeschide porțile. Evenimentul stabilește cadrul potrivit pentru interacțiunea dintre reprezentanții celor mai mari companii din țară și profesioniștii și studenții aflați în căutarea unui job. Târgul Angajatori de TOP va fi prezent în acest an prin 3 ediții. Evenimentele din această toamnă vor avea loc la Timișoara, în perioada 16-17 octombrie (Centrul Regional de Afaceri),  București, între  22-23 octombrie (Sala Palatului) și Angajatori de TOP Virtual, între 2-9 noiembrie, pe www.hipo.ro.

Experiența și rezultatele obținute de-a lungul timpului, recomandă Angajatori de TOP ca fiind  cel mai important târg de joburi, cu o tradiție susținută de:

Edițiile precedente Angajatori de TOP. În urma analizei CV-urilor celor care au participat la ediţiile anterioare Angajatori de TOP a reieşit că profilul vizitatorilor este unul divers, candidaţii prezenţi având cunoștiințe în domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, până la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR, juridic. În privinţa nivelului de experienţă, 20% dintre cei prezenți se încadrau în categoria entry-level, cu mai puțin 1 an experiență, 31% erau candidați middle-level, între 1-5 ani, iar 33% ocupau poziții senior-level, cu peste 5 ani experiență. Aceste statistici demonstrează diversitatea candidaților prezenți la eveniment, precum și posibilitatea companiilor de a interacţiona atât cu profesioniști, cât și tineri la început de carieră.

Motivele pentru care ar trebui să notezi în agendă participarea la eveniment? Angajatori de TOP este unul din cele mai eficiente modalități prin care o companie își poate expune planurile de recrutare. În calitate de candidat poţi interacţiona în mod direct cu potenţialii angajatori, poți afla care sunt joburile deschise în următoarea perioadă, iar în calitate de companie participantă ai posibilitatea să întâlneşti candidaţii potriviți pentru acoperirea joburilor deschise. Interacţiunea cu angajatorii, diversitatea poziţiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numărul mare de angajatori reuniţi în cele două zile ale evenimentului sunt câteva dintre motivele menţionate de candidaţii prezenţi la ediţiile precedente Angajatori de TOP. Detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din această toamnă pot fi accesate la secțiunile dedicate pe www.hipo.ro, iar companiile care doresc să participe la târg, se pot înscrie contactându-ne la adresa: angajatori@catalyst.ro.

               “Evenimentul Angajatori de TOP este un proiect important în zona de carieră, fiind cel mai mare târg de joburi din România. 88% dintre specialiștii HR din marile companii care au participat de-a lungul timpului ca expozanți, recomandă Angajatori de TOP pentru îndeplinirea planurilor de recrutare ale companiei lor. În această toamnă am observat o creştere a interesului de participare din partea angajatorilor, astfel că, până în acest moment avem rezervate peste 70% dintre standurile disponibile în Bucureşti şi Timișora.” Cristina Carataş, Project Manager, Angajatori de TOP București.

Companiile confirmate până în acest moment reprezintă domenii diverse de activitate, printre care amintim: IT, Telecom, Consultanță, Financiar-Bancar, Asigurări, Servicii, Recrutare, BPO, Automotive, Inginerie, Retail, FMCG, Turism, Transport, Logistică,  etc. Câteva dintre companiile participante sunt: Microsoft, Oracle, IBM, Accenture, Dell, HP, RapidSolution Software, Misys, UTI Group, Atos IT, BCR, Allianz Worldwide Partners, Deutsche Bank Technology Centre, NN Asigurari de viata, Raiffeissen Bank,  CGS Romania, ADP Romania, Telekom, Ericsson Telecommunications Romania, Vodafone Shared Services Romania, Alcatel-Lucent, Genpact, TELUS International Europe, Grup Renault Romania, Continental, Yazaki Component Technology, Kaufland Romania etc.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.

Având o experiență de 9 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din Romania organizat bianual în București, Timișoara), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Career Innovation Week (identifică tineri cu rezultate remarcabile în domeniile financiar, vanzări, marketing, cercetare și inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranziilor din domeniul economic și tehnic distribuită în 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reunește 350 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, cloud computing și big data)  Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.