Targuri de Joburi

La ce targuri de joburi te-ai gandit sa participi in acest an?

Noi iti recomandam targurile de joburi Angajatori de TOP:

  1.  Angatori de TOP Bucuresti – 4-5 Aprilie 2014 – Sala Palatului, Bucuresti – 3400 joburi, 100 de angajatori. Program 10.00-17.00 in ambele zile ale evenimentului.
  1. Angajatori de TOP Timisoara – a avut loc pe 14-15 martie. Poti aplica in continuare la joburile din Timisoara aici.
  2. Angajatori de TOP Iasi – a avut loc pe 21-22 martie. Poti aplica in continuare la joburile din Iasi aici

Targul de joburi Angajatori de TOP va fi organizat si in toamna in Bucuresti, Timisoara si Iasi iar din primavara 2015 va fi organizat si in Cluj-Napoca.

In luna mai www.hipo.ro va organiza targul de joburi Angajatori de TOP Virtual iar in perioada 15 iunie – 15 august Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi.

Alte targuri de joburi organizate in acest an: PR & Ad Fair, SNSPA Internship Fair, Jobshop, Targul de Cariere, Zilele Carierei UPT, Targul de joburi ASE, Targul de Joburi UNSR, Targul de joburi Cariere in Alb, BestEngineer, Polifest, JobFest Elsa. Daca mai stiti si altele ne puteti lasa un comentariu.

Targuri de joburi care nu se mai organizeaza: Arenele Carierei, Ejobs Expo,  Jobfest, Job Arena, Targul de Joburi Francofon, Forum Francophone de l’Emploi, VWI JobBoerse, Targul de joburi Franco Jobs, Targul Absolventilor, Start Internship, Zilele Carierei AIESEC.

 

 

 

 

Lasă un răspuns